Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/rmproducts.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1612
Fluor kunststof - RM Products B.V.

Jarenlange ervaring

N

Betrouwbaar

Betrokken

Fluor kunststof

Materialen die gemaakt zijn van fluor kunststof schaft u aan bij een specialist als RM Products. Wij zijn een toeleverancier van hoogwaardige kunststof materialen. Dit doen wij al jarenlang en zodoende bent u bij ons verzekerd van een uitstekende service. Onze deskundige medewerkers denken met u mee en adviseren u graag als u niet precies weet welke materialen het meest geschikt zijn voor uw toepassing. Daarnaast houden wij ons altijd aan de deadline. Zodoende heeft u de garantie dat de materialen van fluor kunststof die u bij RM Products bestelt, in korte tijd bij u bezorgd worden.

Ruim assortiment van materialen van fluor kunststof

RM Products heeft voor u een ruim assortiment van materialen van verschillende soorten fluor kunststof. Denk bijvoorbeeld aan materialen van PFA, PTFE en FEP. Materiaal van fluor kunststof is onder meer zeer geschikt voor toepassingen in de chemische, solar en farmaceutische industrie. Dat komt doordat fluorhoudende kunststoffen over een aantal kenmerkende eigenschappen beschikken, zoals:

  • Bestand tegen chemicaliën en andere agressieve vloeistoffen;
  • Materialen van fluor houden hun eigenschappen bij temperaturen van –40°C tot +150°C;
  • Goede bestendigheid tegen bèta-, UV- en gammastraling.

Het materiaal van fluor kunststof kunt u bij RM Products desgewenst op maat laten maken. Als u meer informatie wilt over onze producten en diensten, dan neemt u telefonisch contact op met onze medewerkers: 040-2 48 76 79.