Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/rmproducts.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1612
Perfluoroalkoxy PFA - RM Products B.V. uit Eindhoven

Jarenlange ervaring

N

Betrouwbaar

Betrokken

Perfluoroalkoxy PFA

Perfluoroalkoxy (PFA) is een fluorkunststof die dikwijls wordt gebruikt in de halfgeleider, chemische en medische industrie. Dat komt omdat PFA perfluoroalkoxy uitstekend bestand is tegen agressieve vloeistoffen en hoge temperaturen. RM Products is een gespecialiseerde toeleverancier van kunststof materialen als perfluoroalkoxy. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere koppelingen, leidingen en afsluiters die gemaakt zijn van PFA. Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn als u op zoek bent naar materialen van PTFE of FEP.

Perfluoroalkoxy (PFA) materialen aanschaffen bij de specialist

PFA perfluoroalkoxy kenmerkt zich door de opvallende lichtblauwe gloed van het materiaal. Verder lijkt perfluoroalkoxy (PFA) qua eigenschappen veel op andere fluorhoudende kunststoffen zoals PTFE. Perfluoroalkoxy heeft onder meer de volgende eigenschappen:

  • Extreme chemische resistentie tot een PH-waarde van 11;
  • Hoge maatvastheid bij temperaturen van -40 tot +150 graden Celsius;
  • Zeer laag wrijvingscoëfficiënt;
  • Bestand tegen gamma-, bèta- en UV-straling;
  • Bijzonder glad materiaaloppervlak

Bij RM Products uit Eindhoven kunt u diverse soorten materialen van PFA perfluoroalkoxy aanschaffen. Wilt u een slang, leiding of verbinding van perfluoroalkoxy op maat laten maken? Dat is geen enkel probleem voor onze deskundige medewerkers. U hoeft enkel uw wensen en eisen door te geven en dan gaan wij voor u aan de slag. Vervolgens kunt u in korte tijd beschikken over het perfluoroalkoxy (PFA) materiaal waar u naar op zoek bent.

Persoonlijke service bij RM Products uit Eindhoven

Als u PFA perfluoroalkoxy materialen bestelt bij RM Products bent u verzekerd van een persoonlijke service. Afspraken komen wij altijd na en een deadline is bij ons ook echt een deadline. De verschillende producten van perfluoroalkoxy leveren wij voornamelijk in de Benelux. Maar ook bedrijven die elders in de wereld werken met fluor polymeertechnieken als perfluoroalkoxy (PFA) kunnen bij ons terecht. Voor meer informatie over onze producten neemt u contact op met RM Products door even te bellen naar 040-2 48 76 79.