Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/rmproducts.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1612
PFA chemical - RM Products B.V. uit Eindhoven

Jarenlange ervaring

N

Betrouwbaar

Betrokken

PFA chemical

PFA is een fluorpolymeer die door de hoge mate van chemical resistance veel gebruikt wordt in fabrieken waar agressieve chemicaliën onder hoge druk getransporteerd worden. RM Products uit Eindhoven is een specialist waar u diverse soorten PFA materiaal kunt aanschaffen. Als toeleverancier van hoogwaardige kunststof materialen zijn wij voornamelijk actief in de Benelux, maar ook bedrijven elders op de wereld zijn wij graag van dienst. Ook voor meer informatie over de chemical resistance van PFA kunt u uitstekend bij onze deskundige medewerkers terecht.

PFA: uitzonderlijke chemical resistance

Als kunststof staat perfluoroalkoxy (PFA) voornamelijk bekend om de uitzonderlijke chemical resistance. PFA is resistent tot een PH-waarde van 11. Daarnaast heeft PFA een hoge maatvastheid bij temperaturen van -40°C tot + 150°C. Zodoende zijn materialen van dit polymeer zeer geschikt om toe te passen in onder meer de chemische, farmaceutische en solar industrie. In het aanbod van RM Products vindt u verschillende soorten materialen van PFA. Voorbeelden hiervan zijn slangen, fittingen en staven.

Specifiek materiaal nodig? RM Products uit Eindhoven heeft het!

Heeft u een specifiek materiaal van hoogwaardig kunststof nodig? Ook dan moet u bij RM Products zijn. Onze medewerkers kunnen voor u materiaal volledig op maat vervaardigen. Heeft u nog vragen over de chemical resistance van PFA? Of bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op: 040-2 48 76 79.