Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/rmproducts.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1612
PFA fitting - RM Products B.V. uit Eindhoven

Jarenlange ervaring

N

Betrouwbaar

Betrokken

PFA fitting

Een PFA fitting wordt voornamelijk gebruikt in fabrieksinstallaties waar agressieve vloeistoffen onder hoge druk getransporteerd moeten worden. Bij RM Products kunt u PFA fittingen van hoge kwaliteit aanschaffen. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het toeleveren van hoogwaardige kunststof materialen. Dat doen wij voornamelijk in de Benelux, maar ook bedrijven elders ter wereld kunnen bij ons terecht. RM Products uit Eindhoven staat bekend om een persoonlijke benadering. Voor een deskundig advies op maat over de juiste PFA fitting voor uw toepassing moet u bij ons zijn.

PFA fitting: bestand tegen chemicaliën en hoge temperaturen

Perfluoroalkoxy (PFA) heeft een aantal eigenschappen die dit fluorpolymeer uitermate geschikt maakt voor toepassingen in de solar, chemische en farmaceutische industrie. Ook voor andere industrieën waar een fitting nodig is die bestand is tegen chemicaliën en hoge temperaturen is PFA ideaal. Naast een PFA fitting vindt u in ons uitgebreide aanbod ook andere materialen van hoogwaardig kunststof. Denk bijvoorbeeld aan slangen, staven en platen van PFA of PTFE. Wilt u een product op maat laten maken voor een specifieke toepassing? Dat is voor de medewerkers van RM Products geen enkel probleem. Geef aan wat uw wensen zijn en dan zorgen wij dat het in orde komt.

Meer weten? Neem contact op met RM Products uit Eindhoven!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een PFA fitting? Of heeft u vragen over de andere producten en diensten van RM Products? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar het telefoonnummer 040-2 48 76 79.