Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/rmproducts.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1612
PFA plastic material - RM Products B.V. uit Eindhoven

Jarenlange ervaring

N

Betrouwbaar

Betrokken

PFA plastic material

Voor de aanschaf van PFA plastic material kunt u uitstekend terecht bij RM Products. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in de toelevering van kunststof materialen als plastic PFA. Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke service en onze vakbekwame medewerkers voorzien u graag van advies over het ideale PFA plastic material voor uw toepassing. Als toeleverancier van plastic PFA doen wij altijd wat we zeggen en een deadline is bij ons ook echt een deadline. Wij zorgen ervoor dat een bestelling zo snel mogelijk bij u wordt bezorgd.

PFA plastic material in diverse soorten en maten

In het ruime aanbod van RM Products uit Eindhoven vindt u PFA plastic material in diverse soorten en maten. Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn als u op zoek bent naar materialen van PTFE of FEP. Plastic PFA is een fluorpolymeer dat veel wordt toegepast in de voedingsmiddelen-, chemische en farmaceutische industrie. Dat komt doordat perfluoroalkoxy (PFA) een aantal kenmerkende eigenschappen heeft, waaronder:

  • Bestand tegen UV-, bèta- en gammastraling;
  • Hoge mate van bestendigheid tegen chemische en andere agressieve vloeistoffen;
  • PFA plastic material behoudt zijn materiaaleigenschappen bij temperaturen van -40 tot +150 graden Celsius.

Heeft u plastic PFA voor een specifieke toepassing nodig? Vraag onze medewerkers dan wat de mogelijkheden zijn. Zij denken met u mee, zodat u in korte tijd kunt beschikken over het door u gewenste materiaal.

Meer weten over RM Products uit Eindhoven?

Bent u benieuwd wat RM Products voor u kan betekenen op het gebied van hoogwaardige kunststof materialen? Of wilt u meer weten over het PFA plastic material uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar 040-2 48 76 79.