Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/rmproducts.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1612
PFA slang - RM Products B.V. uit Eindhoven

Jarenlange ervaring

N

Betrouwbaar

Betrokken

PFA slang

Voor de aanschaf van een PFA slang van hoogwaardige kwaliteit, komt u naar RM Products uit Eindhoven. Wij zijn al jarenlang actief als toeleverancier van kunststof materialen als een PFA tube. Vanuit ons bedrijf in Eindhoven zijn wij klanten in heel de Benelux van dienst. Ook bedrijven die elders ter wereld werken met fluor polymeertechnieken kunnen natuurlijk bij ons terecht. Wij kennen de markt op onze duim en zodoende weten we precies wat we moeten doen om de PFA slang of tube van uw wens zo snel mogelijk bij u af te leveren.

PFA slang of tube: zeer geschikt in diverse soorten industrieën

Een PFA tube of slang kan gebruikt worden voor toepassingen in diverse soorten industrieën. Slangen die vervaardigd zijn van PFA of PTFE zijn bestand tegen hoge werktemperaturen. Dit soort kunststoffen behouden ook bij blootstelling aan agressieve chemicaliën hun materiaaleigenschappen. Indien extra helderheid of flexibiliteit gewenst is, dan is het raadzaam om een PFA slang of PFA tube te gebruiken. Deze slangen zijn transparant en verkrijgbaar in een gegolfde of gladde uitvoering. Twijfelt u over de meest geschikte slang voor uw toepassing? Vraag onze deskundige medewerkers dan om advies. Zij helpen u ook graag verder als u een slang op maat wilt laten maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Contacteer RM Products uit Eindhoven

Heeft u nog vragen over de eigenschappen van een PFA slang of PFA tube? Of bent u benieuwd wat RM Products voor u allemaal kan betekenen? Neem dan telefonisch contact op met onze medewerkers. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 040-2 48 76 79.