Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/rmproducts.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1612
Polytetrafluoroethylene - RM Products B.V. uit Eindhoven

Jarenlange ervaring

N

Betrouwbaar

Betrokken

Polytetrafluoroethylene

Polytetrafluoroethylene (PTFE) is een fluorhoudende kunststof die zeer goed bestand is tegen chemicaliën en hoge temperaturen. Zodoende is dit materiaal erg geschikt voor verschillende toepassingen in de industriële sector. RM Products is gespecialiseerd in het toeleveren van kunststof materialen zoals PTFE. In ons aanbod vindt u onder meer leidingen, slangen en afsluiters van polytetrafluoroethylene. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor kunststof materialen van PFA en FEP.

Polytetrafluoroethylene: bestand tegen hoge temperaturen en chemicaliën, RM Products uit Eindhoven heeft het

Slangen en andere materialen die gemaakt zijn van polytetrafluoroethylene behouden hun materiaaleigenschappen bij blootstelling aan hoge temperaturen en agressieve vloeistoffen. Om die reden wordt PTFE regelmatig ingezet voor de bescherming en isolatie van kabels, draden of andere verbindingsstukken. Deze fluorhoudende kunststof wordt veel gebruikt in de solar industrie en de halfgeleider industrie. Door het lage wrijvingscoëfficiënt van polytetrafluoroethylene is dit materiaal ideaal om te verwerken in kleine ruimtes. Bij RM Products kunt u slangen en leidingen in diverse soorten en maten aanschaffen.

Specifieke toepassingen

Heeft u polytetrafluoroethylene materiaal nodig voor een specifieke toepassing? Geef dat dan aan bij de vakbekwame medewerkers van RM Products uit Eindhoven. Zij gaan voor u aan de slag en vervolgens kunt u in korte tijd beschikken over het materiaal dat u nodig heeft. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neem dan via 040-2 48 76 79 telefonisch contact met ons op.