Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/rmproducts.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1612
PTFE slang - RM Products B.V. uit Eindhoven

Jarenlange ervaring

N

Betrouwbaar

Betrokken

PTFE slang

Als u een PTFE slang nodig heeft, kunt u uitstekend terecht bij RM Products uit Eindhoven. Wij zijn een ervaren toeleverancier van hoogwaardige kunststof materialen. Vanuit Eindhoven kunnen wij in heel de Benelux kunststof materialen leveren. Daarnaast zijn wij gespecialiseerde bedrijven die werken met fluor polymeertechnieken en teflon tubing ook elders ter wereld graag van dienst. Dat is de service van een specialist. Voor de aanschaf van een PTFE slang komt u naar RM Products.

PTFE slang en teflon tubing voor toepassingen in diverse industrieën

Met name in de halfgeleider industrie en de solar industrie wordt dikwijls gebruik gemaakt van een PTFE slang en teflon tubing. PTFE staat voor polytetrafluoroethylene en deze kunststof staat er net als PFA om bekend dat de materiaaleigenschappen bij blootstelling aan hoge temperaturen behouden blijven. Daarnaast is een PTFE slang ook zeer goed bestand tegen agressieve vloeistoffen. Door het lage wrijvingscoëfficiënt zijn dit soort slangen ideaal om in kleine ruimtes te gebruiken. Een slang van PTFE is bijzonder betrouwbaar en daardoor wordt teflon tubing in diverse industrieën toegepast.

Op maat gemaakt bij RM Products  uit Eindhoven

Wilt u een PTFE slang op maat laten maken voor een specifieke toepassing? Dat is geen probleem voor de deskundige medewerkers van RM Products. Geef bij ons aan waar u op het gebied van teflon tubing precies naar op zoek bent en dan zorgen wij dat het in orde komt. Vervolgens kunt u in korte tijd beschikken over het door u gewenste materiaal. Als u vragen heeft over teflon tubing of een PTFE slang bij ons wilt bestellen, kunt u via 040-2 48 76 79 telefonisch contact opnemen.