Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/rmproducts.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1612
PTFE staaf - RM Products B.V. uit Eindhoven

Jarenlange ervaring

N

Betrouwbaar

Betrokken

PTFE staaf

RM Products is u graag van dienst als u op zoek bent naar een PTFE staaf van hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn een gespecialiseerde toeleverancier van kunststof materialen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen dat u bij ons uitstekend wordt geholpen. Wij doen wat we beloven en u bent bij ons verzekerd van een service op maat. Ook voor een advies over de meest geschikte PTFE staaf voor uw toepassing kunt bij onze deskundige medewerkers terecht.

PTFE staaf met een uitzonderlijk goede chemische resistentie

Polytetrafluoroethyleen (PTFE) heeft een uitzonderlijk goede chemische resistentie. Dit soort kunststof is resistent tot een PH-waarde van 11. Daarnaast kenmerkt PTFE zich door het behoud van materiaaleigenschappen bij blootstelling aan hoge temperaturen. Zodoende is een staaf van PTFE zeer geschikt voor gebruik in diverse soorten industrieën. Denk bijvoorbeeld aan de solar, chemische en farmaceutische industrie. Naast staven van PTFE vindt u in ons ruime aanbod ook slangen, koppelingen en kleppen van deze kunststof. Desgewenst kunnen wij het PTFE materiaal volledig voor u op maat maken. Dat is de service van een specialist.

Neem telefonisch contact op met RM Products uit Eindhoven

Wilt u een PTFE staaf aanschaffen bij RM Products uit Eindhoven? Of heeft u vragen over onze andere producten en diensten? Neem dan via 040-2 48 76 79 telefonisch contact op met ons. De medewerkers van RM Products staan u graag te woord.