Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/rmproducts.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1612
Teflon platen - RM Products B.V. uit Eindhoven

Jarenlange ervaring

N

Betrouwbaar

Betrokken

Teflon platen

Als u op zoek bent naar een betrouwbare toeleverancier van teflon platen, dan is RM Products uit Eindhoven u graag van dienst. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat u van ons verlangt als u een teflon plaat nodig heeft. Teflon is een merknaam voor polytetrafluoroethyleen (PTFE) en een plaat van dit materiaal staat erom bekend dat het bestand is tegen agressieve vloeistoffen en hoge temperaturen. Bij RM Products kunt u teflon platen in diverse afmetingen aanschaffen.

Teflon platen met uitzonderlijke eigenschappen

Teflon platen worden voornamelijk gebruikt in sectoren waar gewerkt wordt met chemicaliën, hoge temperaturen of levensmiddelen. Een teflon plaat is namelijk ongevoelig voor hechting en daardoor ideaal toepasbaar in de levensmiddelenindustrie. Daarnaast heeft een plaat van teflon nog diverse andere kenmerkende eigenschappen, zoals:

  • Bestand tegen UV-, bèta- en gammastraling;
  • Behoud van materiaaleigenschappen bij temperaturen tussen de -40 en +150 graden Celsius;
  • Niet hygroscopisch: een teflon plaat neemt nauwelijks vocht op.

Twijfelt u over de ideale teflon platen voor de sector waarin u werkzaam bent? Dan kunt u voor advies terecht bij onze deskundige medewerkers.

Service op maat bij het bestellen van een PTFE plaat bij RM Products uit Eindhoven

Als u ervoor kiest om een PTFE plaat te bestellen bij RM Products, bent u verzekerd van een service op maat. Wij hebben een persoonlijke benadering namelijk hoog in het vaandel staan. Een afspraak is bij ons een afspraak en deadlines komen wij altijd na. Heeft u een PTFE plaat nodig voor een specifieke toepassing? Dat is geen probleem voor de specialisten van RM Products. Vertel ons waar de PTFE plaat precies aan moet voldoen en dan zorgen wij dat u in korte tijd over deze plaat kunt beschikken. Heeft u nog vragen over de Teflon platen uit ons assortiment? Neem dan via 040-2 48 76 79 telefonisch contact op met RM Products.