Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/rmproducts.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1612
Teflon staf - RM Products B.V. uit Eindhoven

Jarenlange ervaring

N

Betrouwbaar

Betrokken

Teflon staf

Voor een teflon staf van hoogwaardige kwaliteit moet u bij RM Products uit Eindhoven zijn. Als ervaren toeleverancier van kunststof materialen zijn wij al vele tevreden klanten van dienst geweest. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende service. Een afspraak is bij ons ook echt een afspraak en wij doen wat we met u hebben afgesproken. Twijfelt u over de ideale teflon staf voor de toepassing in uw bedrijf? Dan kunt u voor een advies terecht bij de vakbekwame medewerkers van RM Products.

Teflon staf: resistent tot een PH-waarde van 11

Teflon is een merknaam voor polytetrafluoroethyleen (PTFE) en dit synthetische polymeer heeft een bijzonder goede chemische resistentie. Een teflon staf kan resistent zijn tot een PH-waarde van 11. Daarnaast heeft teflon ook de eigenschap dat het bij blootstelling aan een hoge temperatuur de materiaaleigenschappen behoudt. Daardoor zijn staven van deze kunststof ideaal voor toepassingen in verschillende industrieën. Voorbeelden hiervan zijn de chemische, solar en farmaceutische sector. Behalve staven van teflon vindt u in ons uitgebreide assortiment ook kleppen, koppelingen en slangen van PTFE.

Compleet op maat gemaakt bij RM Products uit Eindhoven

Mocht u dat willen, dan kunnen wij een Teflon staf voor u compleet op maat vervaardigen. Zo heeft u de garantie dat het materiaal aan al uw wensen en eisen voldoet. Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan contact op met RM Products door even te bellen naar 040-2 48 76 79.