Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/rmproducts.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1612
Wie zijn wij - RM Products B.V.

Jarenlange ervaring

N

Betrouwbaar

Betrokken

Wie zijn wij

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van hoogwaardige kunststof materialen, technische kunststoffen etc. is RM Products een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft op het gebied van Fluor kunststoffen, PFA.

Onder andere door onze brede kennis en ervaring met de PFA, PTFE materialen zijn wij een goed, betrouwbaar en kundig bedrijf welke u perfect kan adviseren en toeleveren van PFA, PTFE producten etc.

Toepassing gericht advies

Een andere belangrijke factor waardoor wij u als klant een juist en toepassing gericht advies op het gebied van PFA materialen kunnen geven is dat wij een compleet PFA systeem met verschillende verbindingsmethodes aan kunnen bieden. Dit geeft enorme technische voordelen waardoor wij te allen tijde een gerichte passende oplossing kunnen bieden voor uw project, chemische installatie etc.

Verbindingsmethodes

De verbindingsmethodes welke wij u aan kunnen bieden zijn de alom bekende flare verbinding LQ3 verbinding ( trompverbinding ) welke d.m.v. verwarming van de slang met een verwarmingselement de PFA slang over een doorn gedrukt wordt waardoor de trompverbinding ontstaat.

Een tweede verbindingsmethode die wij in het programma hebben is de Triple-Seal Construction LQ1 verbinding d.m.v. het positioneren van een nut in de slang waardoor deze handmatig in de fitting gedrukt kan worden en zo éénvoudig de verbinding gemaakt kan worden. Hier is reeds een zeer groot voordeel t.o.v. de LQ3 trompverbinding omdat je hier dus geen verwarmingselement, verlengkabel, trompset voor nodig hebt om de slang te verwarmen om deze vervolgens te trompen tot een verbinding.

PFA fittingen

De PFA fittingen zijn uitgevoerd met een Quadruple sealing construction wat inhoud dat alle fittingen voorzien zijn van 4 separate afdichtingspunten verwerkt zowel in de wartel als in het body van de PFA fitting.

Dit heeft als resultaat dat d.m.v. deze constructie een zeer betrouwbare afdichting ontstaat welke er voor zorgt dat de kans op een eventuele lekkage tot een minimum beperkt wordt. Deze constructie in de fitting en de wartel zorgen dus voor een zeer betrouwbare afdichting welke éénvoudig en snel gerealiseerd kan worden.

Wat deze verbinding, fittingen ook uniek maakt is dat deze fittingen voorzien zijn van trapezium draad waardoor de wartel nooit meer scheef / schuin op het body van de fitting gedraaid kan worden wat uiteindelijk resulteert in geen lekkages op de draad van de fitting.

Quadruple sealing construction

De Quadruple sealing construction inclusief de trapeziumdraad zorgen voor een zeer betrouwbare afdichting / verbindingsmethode die uitermate geschikt is voor de inzet in chemische systemen, ultra puur waterinstallatie ’s etc.

RM Products BV is de dealer, leverancier voor de levering van al uw PFA materialen, PTFE materialen etc.

Neem contact op